Σε μας θα βρείτε
μεταξύ άλλων και τους παρακάτω τύπους ψωμιού |
. |
|
Μπαγκέτα, τύπου 55% αλεύρι |
|
Γαλλικό, αρτοσκεύασμα από
μαλακά σιτάρια |
|
Ολικής αλέσεως |
|
Σικάλεος,
τύπου σίκαλη 997 |
|
Πολύσπορο, με 8
διαφορετικούς σπόρους |
|
Ζυμωτό,
ψωμί ζυμωτό με παραδοσιακό προζύμι |
|
Αγιορείτικο,
με 70% καλαμποκίσιο αλεύρι |
|
Παραδοσιακό,
ψωμί χωρίς μαγιά |
|
Φορνέλο,
τύπος ψωμιού με προζύμι |
|
Ηπειρώτικο,
ψωμί Ηπείρου με σφιχτή ζύμη |
|
Μετσόβου,
μετσοβίτικη συνταγή με σκληρά σιτάρια |
|
Ξανθιώτικο,
ψωμί Ξάνθης με ελαιόλαδο |
|
Βουνίσιο,
με αλεύρι πετρόμυλου |
|
Πολυτελείας,
παρασκευασμένο με γλυκιά ζύμη και πασπαλισμένο με
σουσάμι |
επιστροφή |