Σε μας θα βρείτε
μεταξύ άλλων και τους παρακάτω τύπους ψωμιού |
. |
 |
Μπαγκέτα, τύπου 55% αλεύρι |
 |
Γαλλικό, αρτοσκεύασμα από
μαλακά σιτάρια |
 |
Ολικής αλέσεως |
 |
Σικάλεος,
τύπου σίκαλη 997 |
 |
Πολύσπορο, με 8
διαφορετικούς σπόρους |
 |
Ζυμωτό,
ψωμί ζυμωτό με παραδοσιακό προζύμι |
 |
Αγιορείτικο,
με 70% καλαμποκίσιο αλεύρι |
 |
Παραδοσιακό,
ψωμί χωρίς μαγιά |
 |
Φορνέλο,
τύπος ψωμιού με προζύμι |
 |
Ηπειρώτικο,
ψωμί Ηπείρου με σφιχτή ζύμη |
 |
Μετσόβου,
μετσοβίτικη συνταγή με σκληρά σιτάρια |
 |
Ξανθιώτικο,
ψωμί Ξάνθης με ελαιόλαδο |
 |
Βουνίσιο,
με αλεύρι πετρόμυλου |
 |
Πολυτελείας,
παρασκευασμένο με γλυκιά ζύμη και πασπαλισμένο με
σουσάμι |
επιστροφή |