Σε μας θα βρείτε
μεταξύ άλλων και τους παρακάτω τύπους ψωμιού |
. |
![](../images/diam12.gif) |
Μπαγκέτα, τύπου 55% αλεύρι |
![](../images/diam12.gif) |
Γαλλικό, αρτοσκεύασμα από
μαλακά σιτάρια |
![](../images/diam12.gif) |
Ολικής αλέσεως |
![](../images/diam12.gif) |
Σικάλεος,
τύπου σίκαλη 997 |
![](../images/diam12.gif) |
Πολύσπορο, με 8
διαφορετικούς σπόρους |
![](../images/diam12.gif) |
Ζυμωτό,
ψωμί ζυμωτό με παραδοσιακό προζύμι |
![](../images/diam12.gif) |
Αγιορείτικο,
με 70% καλαμποκίσιο αλεύρι |
![](../images/diam12.gif) |
Παραδοσιακό,
ψωμί χωρίς μαγιά |
![](../images/diam12.gif) |
Φορνέλο,
τύπος ψωμιού με προζύμι |
![](../images/diam12.gif) |
Ηπειρώτικο,
ψωμί Ηπείρου με σφιχτή ζύμη |
![](../images/diam12.gif) |
Μετσόβου,
μετσοβίτικη συνταγή με σκληρά σιτάρια |
![](../images/diam12.gif) |
Ξανθιώτικο,
ψωμί Ξάνθης με ελαιόλαδο |
![](../images/diam12.gif) |
Βουνίσιο,
με αλεύρι πετρόμυλου |
![](../images/diam12.gif) |
Πολυτελείας,
παρασκευασμένο με γλυκιά ζύμη και πασπαλισμένο με
σουσάμι |
επιστροφή |